Nyheter


ERConsult förstärker på konstruktion

Anders Lithner har efter en tid på annan ort valt att flytta hem. Anders har ett förflutet som konsult på ÅF samt WSP. Vi hälsar Anders varmt välkommen till oss på ERConsult.


God Jul & Gott nytt 2015

ERConsult önskar en riktigt god Jul och ett riktigt Gott nytt år.


ERConsult korade Bergakungen av Dundret runt

Markus Hellner var den åkare som var först över Kuolpa toppen och vann ERConsult bergspris. Markus är bergakungen av Dundret runt 50:e upplaga.


ERConsult hjälper LKAB Svappavaara

ERConsult har fått uppdraget att bistå med projektledare samt teknisk kompetens i projekt som bedrivs vid LKAB Svappavaara


ERConsult förstärker på konstruktion

ERConsult förstärker personalstyrkan ytterligare då våra tjänster efterfrågas i allt större omfattning. Vi på ERConsult hälsar Mikael Bokvist och Henrik Bjurman välkommen till vår organisation. Mikael kommer närmast från teknikkonsulten ÅF, Henrik kommer från teknikkonsulten Pöyry. Tillsammans bidrar de med […]


God Jul & Gott Nytt År

ERConsult önskar God Jul och Gott Nytt År


ERConsult anställer

Eftersom vi på ERConsult ständigt har ökad efterfrågan på våra konstruktionstjänster så anställer vi nu Lisa Keskitalo för att framförallt bli bättre på att snabbt leverera relationshandlingar till kund. Lisa kommer närmast från elektroteknik och automations utbildningen vid yrkestekniska högskolan i […]


ERConsult ny adress. Industrigatan 4.

Nu öppnar ERConsult portarna till det nya kontoret. För besökande hänvisar vi nu till vår nya adress vilket är på plan 2 Industrigatan 4 i Gällivare. Vi hälsar nya som gamla kunder välkommen!


Flytt till vår nya adress pågår

Flytt till de nya kontorslokalerna som ERConsult har på Industrigatan 4 pågår just nu. Mer information kommer senare.


Efterfrågad kompetens utanför Sveriges gränser

Nu sätter Vi vårat namn på världskartan långt utanför Sveriges gränser.  ERConsult i nära sammarbete med LKAB har utlandsuppdrag i både Kroatien och Turkiet. Dessa uppdrag pågår under Februari månad.


← Visa äldre

Referenser

ERConsult är stolt över sina referenser och vet vikten av att sköta sina åtaganden korrekt i det nära samarbetet med kunden.

  • LKAB